top of page
hemeroteca.jpg

Balaguer acolleix l’11a edició del Concurs Internacional de Cant Líric “Germans Pla”

Les inscripcions ja estan tancades i els participants d’aquest concurs venen de tot el món


L’Associació Cultural Grup d’Art4 de Balaguer organitza l’11è Concurs Internacional de Cant Líric ’Germans Pla - Ciutat de Balaguer’, que se celebrarà els dies 21 i 22 d’octubre.

Les inscripcions ja estan tancades, amb un total de 23 inscrits vinguts d’arreudel món (Cuba, Mèxic, Andorra, Sèrbia, Japó, Suïssa) i de les diferents comunitats autònomes (Andalusia, Extremadura, País Valencià, Galicia, País Basc, Madrid) així com també concursants de dins de Catalunya.

Aquest concurs té com a objectiu descobrir noves veus, recolzar les joves promeses, i donar a conèixer el cant líric i l’obra dels germans Pla (Josep, Joan Baptista i Manuel) músics del segle XVIII d’arrels balaguerines.

Les semifinals que es faran el dissabte dia 21 (matí i tarda) i el diumenge 22 (al matí) amb entrada gratuïta, així com a la gran final que es preveu el diumenge a la tarda, a partir de les 6 de la tarda, amb un donatiu de 5 euros.

Organitzat per l’Associació Cultural balaguerina Grup d’Art4 amb la col·laboració de la Paeria de Balaguer, el Consell Comarcal de la Noguera, Diputació de Lleida, Institut d’Estudis Ilerdencs, Orgues de Ponent i del Pirineu, Amics de l’Òpera de Lleida, Joventuts Musicals de Catalunya, Fundació Victòria de los Àngels, Fundació Marguerida de Montferrato i l’Escola Municipal de Música de Balaguer.

El jurat d’enguany, el formaran Mireia Pintó, mezzosoprano i professora de l’ESMUC; Marta Matheu, soprano i professora del Liceu; Pedro Pardo, director d’orquestra i cor i compositor; Albert Castells, coordinador de càsting del Departament Artístic del Gran Teatre del Liceu; Montserrat Cots, pianista, pedagoga i presidenta de l’Associació Cultural Grup d’Art4; i Xavier Sumalla, secretari del jurat.
banner-reclam.gif
bottom of page