Arribada de les patgesses de Balaguer acompanyades enguany per la Polsim

El passat dissabte 12 de desembre la ciutat de Balaguer va rebre les patgesses emisàries dels Reixos a Balaguer, Albaflor, Dolldargent i Ditsdeseda, encarregades de difondre valors com la sostenibilitat, la igualtat o l’amor per la cultura.

Enguany un nou personatge va acompanyar les patgesses de Balaguer, la Polsim, que va arribar a la ciutat coincidint amb l’encesa de llums i que ha estat l’encarregada d’omplir de màgia els carrers de la ciutat, recollint uns paquets arribats d’Orient que els van dipositar a la Biblioteca Municipal.

Durant la passada setmana les patgesses han estat al casal Lapallavacara, des de dilluns i fins dijous, durant els matins, per rebre tots els nens i nenes de les escoles de la ciutat.

Les tres patgesses i els missatgers reials són els encarregats de recollir aquest any les cartes dels nens i nenes i fer-les arribar als Reixos. Les cartes per als Reixos enguany es podran dipositar en els comerços de Balaguer que s’han volgut adherir a la campanya de la Paeria “De Nadal a Reixos”. En aquest cas, els encarregats de passar a recollir les cartes per les botigues seran els missatgers i missatgeres reials.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per