top of page

Aran Martín de l’escola Vedruna Balaguer, guanya el 46è Premi Coca‑Cola de Relat Breu

Aquest concurs narratiu vol potenciar la creativitat i les capacitats literàries en nois i noies de 2n d’ESO


La fàbrica Coca-cola de Martorelles, va celebrar la 46a edició del premi Coca-Cola de relat breu de Catalunya, en el qual l’alumna Aran Martín Farré, de l’Escola Vedruna Balaguer, va resultar guanyadora autonòmica de Catalunya en la categoria de llengua catalana. En aquesta edició l’estímul creatiu va ser un poema de Miquel Costa i Llobera. El premi, durant la seva llarga trajectòria, ha potenciat la creativitat i les capacitats literàries dels nois i noies de 2n d’ESO.

Pepita Guivernau, docent de llengua catalana a l’escola Vedruna Balaguer, va la professora que va acompanyar a l’Aran a recollir el premi a Martorelles.

Aquesta activitat narrativa consisteix a potenciar la creativitat i les capacitats literàries dels nois i noies participants, que competeixen amb alumnat de tot Catalunya i Espanya.

La fase nacional es va celebrar a Madrid, els dies 19, 20 i 21 de juny, on l’Aran també acompanyada per la seva professora, van assistir al lliurament dels premis de llengua castellana i als de llengua catalana, euskera i gallega de la Coca-cola. Catalunya estava representada per l’Aran, que ja havia rebut el premi autonòmic anteriorment. A Madrid, va rebre el mateix guardó que els tres guanyadors de llengua castellana.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page