“Aquest Nadal tots sumem!” nova campanya comercial per potenciar el consum local

Una campanya que servirà per potenciar el teixit empresarial, comerç i restauració de la ciutat


“Aquest Nadal tots sumem!” és l’eslògan de la campanya, que l’Associació de Comerç ACB i el Gremi de Restauració de Balaguer han pensat per aquestes festes, unint-se per donar suport als sectors que han estat a causa de la crisi sanitària i més en concret, la restauració.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar importància i visibilitat en aquests sectors, com a motor econòmic de la ciutat, i reactivar el comerç, els serveis i la restauració. Enguany es farà un sorteig de 3.000 euros, en vals per comprar o consumir en els establiments adherits a la campanya. El sorteig d’aquests vals es farà entre totes les compres i consumicions d’establiments ACB, bars, cafeteries i restaurants adherits, que es realitzin entre el 4 de desembre fins al 6 de gener 2021.

Aquest any més que mai, s’ha d’ajudar al comerç local i donar-li vida. El comerç de proximitat permet crear llaços entre veïns i veïnes, és un dels llocs on es teixeix una relació humana i personal, per això tots som importants, i la suma de tots és un poble viu amb futur i ple d’oportunitats.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per