top of page

Aquest estiu la Paeria i els comerciants ofereixen l’activitat “A ritme d’estiu”

La Paeria de Balaguer ha posat en marxa un seguit de propostes per aquest estiu, de la mà de les associacions de comerciants locals. Aquestes son activitats en les que es combinarà comerç, gastronomia i música en directe, i que es faran en diferents localitzacions de la ciutat durant els mesos de juliol i agost.

La proposta té la voluntat de promoure el comerç local i de proximitat, amb activitats que contribueixin a dinamitzar els productes i serveis que ofereix la ciutat, i sobretot activar el comerç durant els mesos d’estiu.

Així es realitzaran quatre activitats, les quals es faran en divendres i s’han previst per als dies 5 i 19 de juliol, i 2 i 30 d’agost.

Les localitzacions també seran totes diferents, començant a la plaça del Pou; seguidament al carrer Barcelona en el tram entre el passeig de l’Estació i el carrer Sanahüja; la següent serà al carrer Fléming en el tram proper al carrer d’Urgell; i finalment, la darrera es farà a l’esplanada situada al davant de l’església de Santa Maria.

El primer serà el proper divendres 5 de juliol a la plaça del Pou, de 19 a 23h, hi haurà taller de còctels sense alcohol a càrrec de Once Dance Club. En l’apartat de gastronomia, la Tica dxef farà unes barquetes, la pastisseria Palau uns saladets i dolcets i el Bar Rúbies brasa i patates braves per degustar. La vetllada estarà amenitzada per un Dj i a les 20 h una xaranga a càrrec de Bsumeta.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page