top of page
hemeroteca.jpg

Aquest diumenge 22 d’octubre se celebrarà la Fira d’Entitats 2023

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera a través del Pla d’Acció Comunitària Inclusiva, i amb la col·laboració de la Paeria de Balaguer, organitza la Firaentitats’23 el diumenge 22 d’octubre de les 10.00 h a les 14.00 h a la plaça Mercadal de Balaguer.

Aquesta fira fa més de 20 anys que se celebra a la ciutat i la finalitat és donar a conèixer el teixit associatiu de Balaguer i crear xarxa a través d’un matí de parades, activitats, tallers, demostracions, exposicions, actuacions, i jocs infantils adreçats a tota la ciutadania balaguerina i de la Noguera.

Aquest any hi participen més de 50 entitats de manera voluntària, que es distribuiran per la plaça a través d’aquests espais interactius, on explicaran què fan, organitzaran activitats i tallers, i es donaran a conèixer entre elles i entre les persones que visitin la Fira.

L’entitat amfitriona serà l’Associació L’Estel de Balaguer, que va resultar guanyadora del Concurs de Suggeriments Solidaris de la Fira d’Entitats amb el projecte “TEA accessible”.

Com a novetat, es farà un sorteig de 6 Tastos Gastronòmics en els bars i restaurants adherits a l’Associació de Comerciants del Centre Històric de Balaguer. A part, també es farà el sorteig de la Cistella Solidària, destinat a recaptar diners per al propers Concurs de Suggeriments Solidaris.
banner-reclam.gif
bottom of page