Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Carnestoltes del Congre Virtual a Balaguer

Balaguer ha celebrat entre dissabte i diumenge el “Carnestoltes del Congre” en un format virtual, ja que no es podia fer cap mena de comparsa ni desfilada.

Pel que fa al concurs de disfresses, cadascú hauria de triar una disfressa i inscriure’s en la modalitat en que es volia participar, ja sigui en modalitat Individual adult o infantil, modalitat parella adult o infantil, modalitat “grup bombolla familiar” o “grup bombolla escolar”.

Les comparses, havien de triar una disfressa, preparar una coreografia i inscriure’s en modalitat grup bombolla familiar o modalitat grup bombolla escolar.

Per participar calia inscriure’s des del web balaguer.cat, inscriure’s en la modalitat que es volia participar, enregistrar un vídeo de 30 segons pel “concurs de disfresses” i de 2 minuts màxim pel “concurs comparses” i enviar el vídeo per wetransfer al correu joventut@impic.cat i compartir-lo a les xarxes socials#carnestoltescongrebalaguer i etiqueta’ns @Balaguerjove @educaciobalaguer.

S’han rebut molts vídeos durant aquests últims dies i encara que no hagi estat un Carnestoltes normal, la gent no ha volgut deixar de passar-s’ho bé, i no perdre’s d’alguna manera una de les festes i tradicions més divertides.

Enguany el format de premis també canvia i els premis que es repartiran als guanyadors, seran vals a descanviar a diferents comerços de la ciutat, i així es potencia també la compra de proximitat.


banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per