top of page
hemeroteca.jpg

Alumnes de l’Escola Pia van ser finalistes a la secció Jove 72 hores del Festival de cine d’Àger

El festival va donar cabuda al talent jove de Lleida amb diferents centres educatius participants


Un grup d’alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Pia de Balaguer va rebre una menció especial per ser finalistes del coincurs de joves talents, de la secció “Joves 72 hores” del Festival Internacional de Cinema d’Àger (FICdÀ), que es va celebrar el passat mes de juliol, on hi van participar altres centres educatius de la demarcació de Lleida.

La menció va ser pel seu curt “Una qüestió d’honor”. Els alumnes que hi participaven havien de rodar un curtmetratge de màxim cinc minuts, amb títols de crèdit inclosos, amb els mitjans de què disposessin i en només 72 hores.

L’organització del festival va oferir, el dia 13 de juny, una masterclass a l’alumnat de 4t d’ESO on es van donar les pautes de com elaborar-lo i l’alumnat va dedicar els darrers dies de curs a la seva realització.

Els curtmetratges de la secció van ser valorats per un jurat format per la Gemma Capdevila, l’Albert Roig i el Martí Atance que van ser també els encarregats de lliurar els premis durant la gala de cloenda, que va tenir lloc lloc a la Col·legiata de Sant Pere d’Àger, el diumenge 16 de juliol.
banner-reclam.gif
bottom of page