Ajornat l’acte d’homenatge a les persones que van morir durant el confinament

El diumenge dia 26 de juliol, als jardins del parc del Sant Crist s’havia de celebrar la cerimònia “Silencis amb llum” per acomiadar tots els balaguerins i balaguerines que no van tenir un comiat tal com les seves famílies i amics haurien desitjat a causa de la Covid-19. Aquest acte queda ajornat degut als rebrots que hi han hagut en els últims dies a la comarca del Segrià i possibles nous casos a la comarca de la Noguera.

L’acte promogut per la Paeria de Balaguer en memòria seva i serà conduït per Remei Capitan, gerent de l’empresa Agraïments, queda ajornat a l’espera de poder-lo celebrar més endavant.

Amb aquest ho-menatge la Paeria vol oferir, en nom de tota la ciutat, un espai i uns moments d’escalf, d’acompanyament i de consol als balaguerins i balaguerines que s’han vist afectats per aquesta situació.

S’ha creat una escultura en record seu, obra de l’artista Erik Schmitz; una escultura que representarà la llum de vida feta amb pedra i acer que formarà part del ritual que tindrà lloc al final de la cerimònia.

L’acte comptarà amb diferents interpretacions musicals i de dansa i hi intervindran representants del món sanitari, de les famílies i l’autor de l’escultura.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per