Ajornada la Fira del Sabó i la Marxa Baix Sió de Montgai

El proper 1 de maig s’havia de celebrar la XII Fira del Sabó i la cosmética natural a Montgai. Degut a la situación actual que estem vivint degut al Covid-19, la fira queda ajornada a l’espera que l'ajuntament pugui decidir una nova data per la seva celebració.

Durant tot el dia desenes de parades omplen el centre de Montgai amb diferent tipus de productes de proximitat, artesanies i una àmplia gama en sabons i productes de cosmètica natural. A més la fira ofereix un programa d’activitats per a tota la família com tallers de bombolles de sabó gegants i conferències i xerrades sobre el sabó i la cosmètica natural.


Al mateix dia, també s’havia de celebrar la Marxa Popular del Baix Sió, la qual també queda ajornada. Una activitat esportiva, de caràcter no competitiu, organitzada per l’Ajuntament de Montgai i que s’integra, com és habitual,en la programació de la Fira del Sabó i de la cosmètica natural.

La jornada oferia dos rutes sense cap dificultat tècnica i que recorrien un patrimoni divers entre la plana de Lleida i els Pirineus, un espai amb una gran riquesa tan natural com cultural. La ruta llarga, de 23 kilòmetres de recorregut, mentre que la curta, és de 13 kilòmetres.


Per altra banda, els dies 1, 2, 3 i 4 d’octubre està prevista la 12a Fira de la Màgia al carrer, Montgai Màgic, la cita en principi es preveu poder-la fer amb normalitat.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per