Una derrota i una victòria pel Sisvial Club Bàsquet Balaguer en les dos últimes jornades


    El Sisvial CB Balaguer encaixava una derrota més en el partit jugat el passat 1 de març a casa contra el Cafè Ribera Alpicat B, per 60-64. El partit va ser igualat durant pràcticament tot el matx, i es va acabar decantant pels visitants gràcies a la pressió defensiva d’aquests i les nombroses pèrdues de pilotes dels locals. En el partit jugat aquest passat diumenge dia 8 a la pista del Solsona, els balaguerins sumaven una victòria molt important per augmentar els ànims de l’equip. Una treballada victòria que deixava el marcador a 53-70. El partit va començar de cara pels balaguerins, 7-15 a la fi del 1r quart, i van arribar a una diferència de +14 al segon tot i que el Solsona va reduir distàncies abans d’arribar a la mitja part, 22-29. Però a l’inici del 3r quart un gran parcial dels locals, feia que es posessin 4 punts per sobre del marcador. El Balaguer va treure l’orgull i el caràcter, i gràcies a un altre parcial de 0-12, aquest cop dels balaguerins, tornava a deixar el partit a tal i com havia començat a la represa, 38-46. A l’últim quart, un Balaguer molt seriós en defensa i pràctic en atac, va saber sentenciar el matx. La pròxima jornada el Balaguer jugarà a casa contra el CB. Matadepera líder de la classificació.


    @ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

    Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

    Publicació controlada per