Premi al torneig First Lego League per l’Institut Ermengol IV de Bellcaire


    Aquesta competició es celebra a Lleida i hi participen vora 400 alumnes d’escoles i instituts de la província

    El passat dissabte 29 de febrer, l’Institut Ermengol IV va participar en el torneig de robòtica First Lego League “City Shaper” amb l’equip “Community Builders”, format per alumnat de 4t d’ESO. Gràcies al seu Projecte “Comunitat Sostenible” i a la puntuació aconseguida amb el seu robot va guanyar el 1r Premi al Projecte d’Innovació. Aquest premi és el major reconeixement atorgat a l’equip que ha marcat la diferència amb el seu Projecte Científic, aportant idees i solucions aplicables al món real.


    @ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

    Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

    Publicació controlada per