Nova victòria per les jugadores del Balaguer Piera Ecoceràmica sobre el Cinania de Galícia


    El Balaguer Piera Ecoceràmica segueix intractable tant en els partits jugats a casa com en els que juguen a fora. A principis de març es va imposar a l’equip gallec de l’Autoescuela Cinania per 4 a 2. Natalya Prosvirnina es va imposar a la xilena Lucero A. Ovelar per 3 a 1 i a Maria Pena per 3 a 0, Svetlana Bakhtina va guanyar també Maria Pena per 3 a 0 i Laura Rodríguez pel mateix resultat, mentre que Anna Biscarri va cedir els seus dos punts davant Laura Rodríguez per 0 a 3 i davant Lucero A. Ovelar per 1 a 3. El Balaguer Piera Ecoceràmica, que segueix al capdavant de la classificació general de manera destacada, amb disset encontres jugats i guanyats, i amb sis punts d’avantatge sobre el segon classificat, rebrà a un ETM Torrelavega molt reforçat en la segona volta de la lliga, aquest proper diumenge dia 15 de març a les 11h a la pista del Molí de l’Esquerrà.


    @ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

    Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

    Publicació controlada per