Neix la Lliga Ponent BTT un circuit de marxes per la província de Lleida


    El Club Esportiu Atletisme Ponent i Iter5 han impulsat una nova iniciativa en què, sota el nom de Lliga Ponent BTT, creen un circuit de marxes ciclistes de Lleida, en la qual, de moment, s’hi integren la Xallenge David Duaigües d’Almatret, la BTT Montmaneu 494 de Seròs i la BTT Secans de la Noguera d’Algerri. El nou circuit neix amb el mateix esperit que la Lliga Ponent de curses atlètiques populars, és a dir, amb el repte d’esdevenir un element aglutinador de l’activitat, un espai d’intercanvi i de col·laboració dels organitzadors en base a la seva experiència i un punt de trobada de tots els aficionats als ciclisme de muntanya, que d’aquesta manera comptaran amb el valor afegir i l’al·licient que suposa que hi hagi un reconeixement final al seu esforç. De fet, el format serà molt similar a la de la Lliga Ponent d’atletisme, que des de fa anys gestionen també el Club Esportiu Atletisme Ponent i Iter5. Així, la nova Lliga Ponent BTT estarà oberta a tots els ciclistes que participen en qualsevol de les marxes ciclistes que conformen el circuit: la Xallenge David Duaigües (amb recorreguts de 41 i 22 kilòmetres), la BTT Montmaneu 494 (63 i 30 km)BTT Secans de la Noguera (63, 35, 15 i 10 km). La Xallenge David Duaigües es va celebrar aquest passat diumenge, mentre que la BTT Montmaneu 494 està prevista pel 22 de març i la Secans de la Noguera pel 29 de març. Hi haurà cinc categories: F-Júnior / M-Júnior (20 anys o menys), F-Sènior / M-Sènior (entre 21 i 40 anys), F-40 / M-40 (entre 41 i 50 anys), F-50 / M-50 (entre 51 i 60 anys) i F-60 / M-60 (més de 60 anys). Per puntuar, caldrà participar en un mínim de tres marxes del calendari. La marxa d’Algerri ja és la segona edició que es celebra el proper 29 de març.


    @ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

    Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

    Publicació controlada per