L’Associació Chabab Al Amal organitza una taula rodona el dia de la Dona


    L’Associació Chabab Al Amal en motiu del Dia Internacional de les Dones, va organitzar a la sala d’actes de la Paeria de Balaguer, una taula rodona ‘Dones de Colors. Mites i Realitats’, amb la participació i col·laboració de l’Associació de Dones Dona Pas de Balaguer, l’Associació Joventut Multicultural Musulmana de Tarragona, el Centre Cultural Islàmic Albalsam de Terrassa i la Comissió de Dones de la Comunitat Islàmica Al Ouahda de Mataró, on van poder explicar la seva vivència com a dones i van intercanviat experiències i coneixements viscuts. Amb aquesta activitat l’entitat Chabab Al Amal volia sumar-se al moviment reivindicatiu, expressant que el feminisme és un moviment social de totes les dones siguin de la cultura, raça o religió que siguin i que el públic assistent pugui conèixer de primera mà els punts de vista de dones de diferents ètnies i religions i la seva experiència com a dones en diversos àmbits de la vida quotidiana. L’acte que es va sumar als diferents actes de la jornada, es va dur a terme al mati i estava obert a tothom.


    @ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

    Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

    Publicació controlada per