Els balaguerins Saüc acaben la seva gira amb dos festivals de referència


    El grup balaguerí de rock dur i metal alternatiu Saüc es troba immers en la seva primera gira arreu del territori català amb més d’una desena d’actuacions per diferents sales i festivals. Entre aquestes, destaca aquest mes de març la participació el dia 21 al festival MetalCatFest III a la ciutat de Barcelona, on compartiran escenari amb tres de les bandes més prometedores de l’escena rock dur cantada en català; i una setmana després, el 28 de març, l’actuació a la 2a edició del Makot Rock d’Alguaire, festival on van ser seleccionats entre més d’una vintena de bandes lleidatanes. Un cop acabada la gira a finals de maig , el grup es centrarà durant l’estiu en la gravació del seu primer disc d’estudi al Nomad Studio, i es preveu que surti aquest setembre.


    @ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

    Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

    Publicació controlada per