Els balaguerins Dubsound han estrenat el seu single debut aquest mes de març


    Roger Seseña i Eduard Zaragoza, dos joves nascuts i crescuts a Balaguer, formen Dubsound. La unió creativa de dos productors musicals, compositors, cantants i artistes visuals, que després de diversos mesos treballant i experimentant amb nous sons al seu estudi, presenten una proposta musical innovadora i renovada de la mà del segell discogràfic Holandès Suit Of Bullets Recordings. Aquests artistes balaguerins pretenen a part de crear una banda musical, mostrar una experiència audiovisual immersiva dissenyada per estimular tots els sentits dels seus oients. El seu treball s’inspira en la música electrònica anglesa i francesa, juntament amb influències del Hip-Hop i el R&B americà, Dubsound presenta “Nuestra Historia”, el seu single debut, amb el qual aquests joves artistes han creat un estil únic, innovador i diferenciador al sector de l’Indie electrònic internacional. “Nuestra Historia” està disponible des del passat divendres 6 de març a plataformes digitals com Spotify: https://open.spotify.com/track/6CYU5AierDj76aKeAis8SX?si=O-7u3h38SGyGZRxsk9a_GA


    @ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

    Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

    Publicació controlada per