El proper diumenge 22 de març la població de Montgai celebrarà la XXXVII Matança del Porc


    Una festa tradicional per reviure la feina que es feia antigament a les cases per abastar-se per tot l’any

    El proper diumenge 22 de març els veïns i veïnes de Montgai celebren la 37a edició de la Matança del Porc amb la finalitat de recordar la feina que antigament, a l’hivern, es feia a les cases de pagès per la supervivència de la família durant l’any. La plaça Prat de la Riba s’omple de graelles per cuinar el porc i elaborar el tradicional mandongo, que es farà el dissabte per la tarda. Diumenge al mati, a partir de les 9 h es farà un esmorzar, a base de pa torrat, arengada i vi per un euro. Mentre els cuiners elaboraran el dinar, l’AMPA de l’Escola La Colomina vendrà orelletes per recaptar diners. A les 12 h es farà una missa i a les 14 h es farà dinar popular a base de fesols, llonganissa i botifarra. Després de dinar es farà ball a càrrec del Sr. Josep Maria.


    @ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

    Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

    Publicació controlada per