Diumenge es va celebrar la 14a Trobada de plaques de cava i col·leccionisme


    Aquest passat diumenge 8 de març, l’Associació Col·leccionista de la Noguera ha celebrat a la plaça Mercadal la trobada de plaques de cava i col·leccionisme Ciutat de Balaguer. Enguany s’arribava a la 14a edició d’aquesta fira, i com ja és costum, cada any es dissenya noves peces col·leccionables amb motius de la capital de la Noguera. Així doncs, enguany s’han dedicat a la Paeria de Balaguer i a Balaguer capital del bàsquet català, coincidint en l’efemèride esportiva. L’any passat, les plaques anaven dedicades a la nova marca turística i promocional, Somriu Balaguer i als gegantons Glop de Nit i Ginebró i una tercera de la Penya Barcelonista de Balaguer i comarca que s’ha tornat a posar a la venda en aquesta edició. Una fira que a part de les plaques de cava, s’hi troba objectes de col·leccionisme ben variats. Ubicada a la plaça del Mercadal durant tot el matí, ha comptat amb la participació d’una desena de parades a més de particulars que han pogut bescanviar articles com postals, paperetes de loteries, punts de llibre, bolígrafs o calendaris, en unes taules previstes per l’organització per aquest amants del coleccionisme.


    @ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

    Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

    Publicació controlada per