Arnau Pifarré campió amb la Selecció Catalana del Campionat d’Espanya Aleví


    Arnau Pifarré del Club Esportiu Natació Balaguer formant part de la Selecció de Catalunya es proclama Campió d’Espanya de natació Aleví de seleccions autonòmiques, seguida de les comunitats d’Andalusia i Balears. El campionat es va celebrar a finals de febrer i principis de febrer, durant tres dies intensos de natació a la piscina Parque Oeste de Oviedo, Catalunya s’ha proclamat Campiona d’Espanya en categoria aleví i el nedador balaguerí ha obtingut grans classificacions que han ajudat a aconseguir aquest nou títol per Catalunya. Destaquem de l’Arnau la 1a posició al relleu 4x200 lliures, la 2a posició estatal a la prova del 200 esquena i la 5a posició en els 400 estils.
    @ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

    Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

    Publicació controlada per