Algerri va ser l’escenari del lliurament de premis de la Lliga Ponent 2019


    Durant l’acte també es va fer un homenatge al fotògraf Joan Ramón Tarragó, sent un dels moments més aclamats de la jornada de reconeixements

    Algerri va ser l’escenari, el passat divendres 28 de febrer, de la gala de lliurament de premis corresponents a la Lliga Ponent 2019. L’acte es va celebrar al Local Social sota l’organització del Club Esportiu Atletisme Ponent, promotor de la Lliga Ponent, i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Algerri i del CE Gessers d’Algerri. Els premiats en 10 kilòmetres el podi absolut masculí ha estat encapçalat per Sergi Bernaus (Clos Pons Thai Runners), seguit de Ramon Bosch (CA Borges) i Joan Térmens (Cansallebres Vallfogona). En l’apartat femení, la campiona ha estat Anna Artal (Amics Atletisme Andorra), pel davant de l’anterior campiona, Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners), i de Rosamari Carulla (Logiesport-La Guineu), campiona al 2016 i al 2017. Per equips, el Clos Pons Thai Runners, format per Elisa Lladós, Sergi Bernaus, Jorge Morillas i Josep Maria Bergua, ha estat el campió en superar del Running Blau Peten i del Last Zankada. Pel que fa als corredors amb més curses han estat Ivan Suàrez (Stargardt Go!) i Consol Bosch (Xafatolls). En 5 kilòmetres, en homes el podi masculí ha comptat amb Sergi Nunes (Runners Balaguer), que ja va ser campió al 2016 i al 2017, seguit d’Òscar Aran (Maiparem Alcarràs) i de Gilbert Sanz (Runners Balaguer). En dones, han estat guardonades Antonia Argilés (Clos Pons Thai Runners), que estrena el seu palmarès a la Lliga Ponent, pel davant de Margot Falip (Esports Truga) i de Laura Pallejà (CE Aritjol-La Selva del Camp). Per equips, triomf també del Clos Pons Thai Runners (Antonia Argilés, Gemma Gòdia, Gerard Pijuan i Miquel Argilés), en aquest cas pel davant del Maiparem Alcarràs i l’Esports Truga. Els corredors amb més curses van ser Albert Dolcet i Àngels Sánchez, tots dos del Maiparem Alcarràs.


    @ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

    Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

    Publicació controlada per