Àger ofereix unes visites teatralitzades “Terres de frontera” pel seu patrimoni

Des del passat divendres 28 d’agost que es pot gaudir a la població d’Àger d’unes visites teatralitzades pel seu patrimoni, amb l’activitat “Terres de frontera” de la mà d’Arnau Mir de Tost i la seva esposa Arsenda d’Àger.

Aquestes visites es poden veure els de dimecres a dissabte a les 18 h i els dissabtes i diumenges pel mati a les 11.15 h. Aquest horari es mantindrà fins el proper 13 de setembre. A partir de llavors, les visites passaran a fer-se nomès en caps de setmana.

Aquestes visites estan protagonitzades per Arsenda d’Àger i Arnau Mir de Tost, que ens portaran pels llocs més emblemàtics d’aquesta població, com són la Col·legiata de Sant Pere d’Àger, la muralla, el pou de gel i la casa Portolà, explicant la seva vida i la relació amb la vila d’Àger.

El tour va a càrrec de la companyia Comedy Tours, que es dedica a fer turisme sostenible de la mà del treatre. Aquestes visites tenen aforament limitat i les entrades s’han de reservar prèviament, per poder garantir la seguretat dels espectadors, des de la seva web (comedytours.es). El tour es fa amb grups reduïts i casi tot l’espectacle es fa a l’aire lliure per mantenir la seguretat dels espectadors.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per