Àger consciencia a la seva població ambiniciatives contra la violència de gènere

L’Ajuntament d’Àger va organitzar sis iniciatives per a conscienciar la població sobre la necessitat de combatre i eradicar les violències masclistes de la societat, amb motiu de la commemoració del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, pel passat 25 de novembre.

El consistori s’ha adherit al #Manifest25N2020 que, amb caràcter unitari i elaborat per l’advocada penalista, criminòloga i formadora Carla Vall, ha impulsat l’Institut Català de les Dones (ICD), en el marc de la campanya “Ni agressor, ni còmplice. Atura les violències masclistes”. A més a més, les setmanes prèvies, l’ajuntament ha dut a terme una compra de llibres destinats a l’Escola Pública Andreu Farran d’Àger, per a promocionar la igualtat de gènere entre els infants del centre educatiu.

Una altra de les iniciatives ha estat la de contractar un taller de defensa personal, gratuït i amb una durada de dos dies, al qual van assistir una quinzena de 15 dones.

També es va repartir entre la població un centenar de mascaretes facilitades per l’ICD, de color lila i amb la inscripció “prou violències masclistes”, per donar encara més visibilitat al missatge. Finalment, el 25 de novembre, just abans de la lectura del manifest es va fer un minut de silenci a les 12 hores del migdia, per donar suport a totes les dones que pateixen situacions de violència masclista.


banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per