Seguim treballant

Com a grup d’Esquerra a Balaguer, malgrat que els resultats de les eleccions municipals òbviament no van ser els esperats, entomem amb il·lusió aquesta nova etapa amb la confiança de més de mil balaguerins i balaguerines. Per això continuem treballant pel bé de Balaguer i la seva gent, fent una oposició constructiva, com sempre hem fet.

Vam començar moltes iniciatives, algunes ja han quallat i en altres cal seguir empenyent i millorant: habitatge, polítiques actives d’ocupació, festes participatives amb personalitat, projecte de singularització dels Reixos i els seus personatges, Punt Lila, Pla estratègic de cultura, pavelló del Secà, nou accés i ampliació del polígon industrial, associació d’empreses del polígon (APEU), obradors compartits, planta pilot d’una biorefineria al polígon, tramviarització del tren a Balaguer, alberg del Molí de l’Esquerrà, promoció d’energies renovables i eficiència energètica a través de l’EnergyHubLab, obres Escola Mont-roig, Viles florides...

Vetllarem perquè tinguin l’atenció necessària del nou govern, vencent el desconeixement inicial.

Per això estarem molt atents a l’execució d’aquests projectes i programes que vam deixar engegats i que creiem fermament posaven les bases per a un desenvolupament econòmic, social, mediambiental, esportiu i cultural de la ciutat amb visió de futur, conscients de la complexitat i diversitat de les societats europees d’aquest començament de segle. Alhora seguirem presentant noves iniciatives i plantejant millores a aquelles propostes que puguin arribar.

Aprofitem per desitjar-vos unes bones festes i un feliç 2024!

Grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya